Ron Goossens WINACTIE

Sinds 25 mei ligt de nieuwe film van Stef en Flip (New Kids), RON GOOSSENS, LOW BUDGET STUNTMAN, in de schappen op zowel dvd als Blu-ray.

Ron overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impressario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij er achter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice Bo Maerten in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn alles verwoestende pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden.

Dat belooft weer een heerlijke film natuurlijk en we zijn dan ook blij dat wij, met dank aan eOne Benelux een dvd én een Blu-ray exemplaar mogen weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Ga naar de site, laat je naam en e-mailadres achter (en jouw eventueel voorkeur voor dvd of Blu-ray) en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de acteur die hier Ron speelt en die we eerder zagen in New Kids en Bro’s Before Ho’s, beide films van Stef en Flip?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 mei, 2017