De 12 van Oldenheim WINACTIE

Sinds 15 juni ligt de Nederlandse hitserie De 12 van Oldenheim in de winkelschappen en wij mogen deze tweemaal op dvd weggeven!

Tijdens een zomerse nacht verdwijnt de zestienjarige Nine. Haar fiets wordt gevonden in een sloot, er zijn geen sporen van geweld en niemand weet waar ze gebleven is. Er volgt een grootse zoekactie, maar zonder resultaat. Terwijl deze zaak de gemoederen bezighoudt, verdwijnt kort daarna een tweede
inwoner van Oldenheim. Twee vermissingen in zo’n korte tijd, dat kan toch geen toeval zijn? En daar blijft het niet bij. In de weken daarop gaat nog een aantal mensen uit de dorpsgemeenschap in rook op, steeds op onverklaarbare wijze, zonder getuigen en van het ene op het andere moment. Het wantrouwen in de traditioneel zo hechte gemeenschap groeit, terwijl de tragedie in het dorp grootse vormen aanneemt …

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst tweemaal de serie op dvd weggeven. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag om kans te maken:
Via welke streamingsdienst was de serie ook te bekijken?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de boxset bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 juli, 2018

Trailer