13 Hours WINACTIE

Vanaf 4 februari draait 13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI van regisseur Michael Bay in de bioscopen. Deze film vertelt het aangrijpende waargebeurde verhaal van zes ex-militairen, ingehuurd door de CIA, die tegenover een enorme overmacht kwamen te staan in Benghazi, Libië en weigerden zich over te geven. Op 11 september 2012 werd het US State Department Special Mission Compound in Benghazi aangevallen door terroristen en vocht het zestal dertien uur lang om de veiligheid van de Amerikaanse ambassadeur en burgers te waarborgen. Gebaseerd op de #1 New York Times Bestseller ‘13 Hours’ van Mitchell Zuckoff in samenwerking met het Annex Security Team.

Om alvast in de stemming te komen voor de film mogen wij tweemaal het boek “13 Hours” van auteur Mitchell Zuckoff en de leden van het Annex Security Team weggeven! Wil jij weten hoe jij zo’n mooi boek kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op het vijfde deel van welke filmreeks stort regisseur Michael Bay zich na de promotie van deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de boeken bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 februari, 2016