1917 WINACTIE

Sinds 27 mei ligt 1917 in de schappen, een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog; 1917 van de Oscar ® winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty).

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay; bekend van Captain Fantastic) en Blake (Dean Charles Chapman; van Game of Thrones) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer.

1917 is geregisseerd door Sam Mendes die samen met Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful) het scenario heeft geschreven. De film wordt geproduceerd door Mendes en Pippa Harris (Revolutionary Road, Away We Go) onder Neal Street Productions met Jayne-Ann Tenggren (associate producer, Spectre), Callum McDougall (executive producer, Mary Poppins Returns, Skyfall) en Brian Oliver (Rocketman, Black Swan). De film wordt op 9 januari door WW Entertainment in de Nederlandse bioscopen uitgebracht.

Met dank aan WW Entertainment mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze intense oorlogsfilm Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
1917 is de nieuwe film van Sam Mendes, maar voor welke film uit 2008 regisseerde hij Kate Winslet en Leonardo DiCaprio, het koppel dat eerder samen schitterde in Titanic?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 juni. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 mei, 2020

Trailer

Meer lezen over