21 Jump Street & 22 Jump Street 4K WINACTIE

Twee voormalige highschool vijanden, werken nu als partners bij de politie. Ze vinden het niet echt uitdagend, tot ze moeten infiltreren op een middelbare school om een drugsbende op te pakken. Ze voelen zich weer helemaal de pubers die ze waren en gedragen zich daar ook naar. Met als rampzalig gevolg dat ze het onderzoek én hun vriendschap op het spel zetten. Jonah Hill, Channing Tatum en Ice Cube spelen de hoofdrollen in deze hilarische action-comedy.

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 16/09/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee 4K exemplaren weggeven van deze combo! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke twee acteurs uit de originele en gelijknamige televisieserie zijn in 21 Jump Street kort te zien als undercoveragenten?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 1 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  24 november, 2020

  Trailer