2:22 WINACTIE

Vanaf 6 juli is Michiel Huisman te zien in de spannende thriller 2:22, waarin hij de rol speelt van luchtverkeersleider Dylan. Zijn leven ontspoort wanneer hij gevangen raakt in een patroon van gebeurtenissen die elke dag op exact dezelfde manier lijken plaats te vinden en steeds eindigen op hetzelfde tijdstip; ’s middags om 2:22. Om het leven van zijn grote liefde te redden, zal Dylan het lot moeten tarten en de tijd onder controle moeten krijgen.

Met dank aan eOne Benelux mogen wij drie setjes vrijkaarten van de film vergeven. Wil jij zo’n setje winnen? Dat is, zoals altijd bij ons, weer gemakkelijk! Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem minimaal twee Amerikaanse series waarin Michiel Huisman te zien is (of was) sinds het moment dat hij carrière maakte buiten de landsgrenzen van ons kleine kikkerland?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en sturen wij de vrijkaarten zo snel mogelijk op. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  1 juli, 2017

  Trailer

  Meer lezen over