45 Years dvd WINACTIE

Vanaf 25 februari ligt 45 YEARS in de winkelschappen. Hierin volgen we Kate en Geoff Mercer wanneer er een brief arriveert voor Geoff in de week voor hun 45-jarige huwelijksfeest. Het lichaam van zijn eerste geliefde is gevonden in het ijs van de Zwitserse Alpen waar zij begin jaren 60 vermist raakte. Het bericht brengt het de echtgenoten danig uit balans en het is nog maar de vraag of hun huwelijk het feest haalt in de vijf dagen die nog resteren.

Ter ere van deze prachtige film met Tom Courtenay en de voor een Oscar genomineerde Charlotte Rampling mogen wij maar liefst 3 dvd’s weggeven in samenwerking met Cinemien. Natuurlijk wil jij zo’n dvd winnen, dus je wil vast weten hoe je hier kans op maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd Charlotte Rampling in 2013 genomineerd voor een Primetime Emmy Award?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 februari, 2016

Meer lezen over