45 Years WINACTIE

Op 24 september gaat 45 Years in première. Hierin volgen we Kate en Geoff Mercer wanneer er een brief arriveert voor Geoff in de week voor hun 45-jarige huwelijksfeest. Het lichaam van zijn eerste geliefde is gevonden in het ijs van de Zwitserse Alpen waar zij begin jaren 60 vermist raakte. Het bericht brengt het de echtgenoten danig uit balans en het is nog maar de vraag of hun huwelijk het feest haalt in de vijf dagen die nog resteren.

Ter ere van deze prachtige film met Charlotte Rampling en Tom Courtenay mogen wij drie mooie pakketten weggeven namens Cinemien. In deze pakketten vind je dvd’s van The Look en Swimming Pool, beide ook met Charlotte Rampling, en natuurlijk twee vrijkaarten voor 45 Years!

Natuurlijk wil jij zo’n prachtig pakket winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op die mooie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke prijzen wist 45 Years te winnen op het Berlin International Film Festival?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 september 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om het prijzenpakket bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  15 september, 2015