6 Below WINACTIE

Vanaf 23 november draait 6 BELOW in de bioscopen. 6 Below vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde verhaal van ex-ijshockeyspeler Eric LeMarque (Josh Hartnett). Wanneer de ellende in Eric’s leven zich opstapelt besluit hij de realiteit te ontvluchten en met zijn snowboard de bergen in te gaan. Als het weer omslaat, verdwaalt hij in een sneeuwstorm en begint een lange fysieke en mentale strijd. Om te overleven moet Eric niet alleen vechten tegen onderkoeling, uitdroging, hallucinaties en de grillige natuur, maar ook de confrontatie aangaan met zichzelf en de verkeerde keuzes uit zijn verleden onder ogen zien. Ondertussen heeft zijn moeder een reddingsactie op touw gezet, maar of die nog op tijd is…

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze ijzingwekkende film. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film brak Josh Hartnett in 2001 definitief door?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 november, 2017

Trailer

Meer lezen over