65 WINACTIE

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens.

65 is een scifi-thriller van de schrijvers van A Quiet Place en producent Sam Raimi. De film kent hoofdrollen voor Adam Driver, Ariana Greenblatt en Chloe Coleman en werd geschreven en geregisseerd door Scott Beck & Bryan Woods. De producenten zijn Sam Raimi, Deborah Liebling en Zainab Azizi, evenals Scott Beck en Bryan Woods.

65 is vanaf 16 maart te zien in de bioscoop

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketjes weggeven, met daarin niet alleen twee vrijkaarten, maar ook een cap en een notebook. Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd Adam Driver, de hoofdrolspeler van 65, in 2020 genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo spoedig mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 maart, 2023

Trailer