8th Anniversary – 4K UHD Middle Earth WINACTIE

25 april 2015, toen publiceerden wij ons eerste bericht; een warm welkom! Het is privé even een drukte van belang, dus ondertussen zijn we alweer acht jaar + 2 dagen verder. Het cliché is waar; ‘de tijd vliegt’. Natuurlijk houden wij zelf een klein feestje, maar nog liever laten wij jullie meedelen in de feestvreugde. En dus hebben wij wat mensen lief aangekeken om wat fraaie winacties met jullie te kunnen delen.

Wat denken jullie van de 31 4K UHD discs tellende Middle Earth Collection, dus “The Lord of the Rings” en “The Hobbit” in een speciale boxset! Van alle films kom je zowel de theatrale als uitgebreide versie tegen.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Met de hulp van een moedig reisgenootschap en andere bondgenoten begint Frodo aan zijn gevaarlijke missie om de legendarische Ene Ring te vernietigen.

The Lord of the Rings: The Two Towers
In het tweede deel van deze historische filmtrilogie is het reisgenootschap uit elkaar gevallen. Maar hun missie om de Ene Ring te vernietigen gaat door.

The Lord of the Rings: The Return of the King
De laatste strijd om Midden-Aarde begint. Geleid door Gollum zetten Frodo en Sam hun gevaarlijke tocht naar de Doemberg voort om de Ene Ring te kunnen vernietigen.

The Hobbit: An Unexpected Journey
De eerste in een nieuwe trilogie van films gebaseerd op het legendarische meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien, The Hobbit: An Unexpected Journey volgt het hoofdpersonage Bilbo Balins – samen met de tovenaar Gandalf de Grijze en 13 dwergen, geleid door Thorin Eikenschild – in een epische queeste om het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de vreselijke draak Smaug. Hun zoektocht voert ze door woeste landschappen, door verraderlijk terrein dat wemelt van aardmannen, orks en dodelijke wargen, alsook een mysterieus en sinister wezen dat luistert naar de naam Necromancer.

The Hobbit: The Desolation of Smaug
De hobbit Bilbo Balings, de tovenaar Gandalf en de 13 dwergen, aangevoerd door Thorin Eikenschild, zetten hun reis voort om het verloren dwergenrijk Erebor op te eisen. Onderweg komen ze Beorn, de gedaantewisselaar, tegen evenals gigantische spinnen uit het Demsterwold, boselfen met hun leiders Legolas, Tauriel en koning Thranduil, en een mysterieuze man die Bard heet en die ze Meerstad binnensmokkelt. Ten slotte bereiken ze de Eenzame Berg, waar ze oog in oog komen te staan met hun gevaarlijkste tegenstander: de draak Smaug.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug, hebben Bilbo, Thorin en het dwergengezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren, offert Thorin zijn vriendschap en eer op en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit. Maar er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf, stuurt de grote vijand Sauron zijn ork-legioenen. Terwijl de duistere krachten zich bundelen, worden de dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: verenigen of vernietigd worden. Bilbo moet vechten voor zijn leven en dat van zijn vrienden in het epische gevecht van de vijf legers, waarbij de toekomst van Middle-earth op het spel staat.

Dit is zeker een van de tofste acties die we ooit hebben mogen opzetten en natuurlijk willen we onze vrienden van Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM super bedanken voor het ter beschikking stellen van deze superprijs. Wil jij deze Middle- Earth 4K set aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke personage uit de Middle-Earth- films is jouw favoriet en waarom? (een lekker makkelijk ‘allemaal’ keuren we hierbij overigens niet goed ha)

Let op:
De actie loopt tot en met 4 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en bezorgen wij deze waanzinnige 4K UHD-box bij de winnaar op de deurmat. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 april, 2023

Trailer