8th Anniversary – 4K UHD Trio WINACTIE

25 april 2015, toen publiceerden wij ons eerste bericht; een warm welkom! Nog een week en we zijn alweer acht jaar verder. Het cliché is waar; ‘de tijd vliegt’. Natuurlijk houden wij zelf een klein feestje, maar nog liever laten wij jullie meedelen in de feestvreugde. En dus hebben wij wat mensen lief aangekeken om wat fraaie winacties met jullie te kunnen delen.

Zo maak je vandaag kans op een drietal recente 4K UHD-films.
Wat denk je van…

A CLOCKWORK ORANGE:
Schoppen, aftuigen, stelen, zingen, tapdansen, verkrachten. Teddyboy en hooligan Alex met bolhoed (Malcolm McDowell) houdt er zijn eigen manier van plezier maken op na. Ten koste van het leven van anderen. Het overgangsproces van amoreel boefje tot gehersenspoelde deftige burger en terug vormt de dynamische boog in de shockerende toekomstvisie die Stanley Kubrick maakte van de roman van Anthony Burgess. Onvergetelijke beelden, verrassende muzikale contrast-elementen, het fascinerende taalgebruik dat Alex en zijn gabbers gebruiken – Kubrick giet alles tot een schokkend geheel. Uiterst controversieel bij zijn eerste release, kreeg A Clockwork Orange van de New York Film Critics onderscheidingen voor Beste Film en Beste Regisseur en 4 Oscar nominaties, waaronder die voor Beste Film. Dit krachtige staaltje filmkunst verleidt, choqueert en boeit ons nog steeds.

BLACK ADAM:
Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

JURASSIC WORLD: DOMINION:
Twee werelden komen samen als de epische saga die begon met Jurassic Park tot een einde komt in Jurassic World Dominion. Vier jaar na de vernietiging van Isla Nublar zwerven dinosaurussen weer over de aarde. Geconfronteerd met de catastrofale gevolgen van een planeet die opnieuw wordt gedomineerd door prehistorische roofdieren, verenigen twee generaties Jurassic-helden zich wanneer artsen Ellie Sattler (Laura Dern), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Alan Grant (Sam Neill) terugkeren om zich bij Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) te voegen voor een ongelooflijk avontuur dat voor eens en voor altijd het lot van mensen en dinosaurussen zal bepalen.

Dit fraaie pakket met films van Universal Pictures Home Entertainment en Warner Bros. Home Entertainmentis ter beschikking door Day One MPM. Wil jij dit trio 4K UHD-films (allen overigens voorzien van een Blu-ray exemplaar) aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe kwam jij in aanraking met Filmdomein?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de 4K UHD-exemplaren bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 april, 2023

Trailer