8th Anniversary – MonsterVerse Blu-ray Collection WINACTIE

25 april 2015, toen publiceerden wij ons eerste bericht; een warm welkom! Het is privé even een drukte van belang, maar goed… een beetje spreiden is ook zo’n ramp niet, toch? En het cliché is waar; ‘de tijd vliegt’. Natuurlijk houden wij zelf op de redactie een klein feestje, maar nog liever laten wij jullie meedelen in de feestvreugde. En dus hebben wij wat mensen lief aangekeken om wat fraaie winacties met jullie te kunnen delen.

Wat denken jullie van de 7 discs tellende MonsterVerse collection? Dus een set met de Godzilla – Kong – Meg – Pacific Rim – Rampage-films?

Dit is weer een hele vette actie natuurlijk en daarvoor willen we onze vrienden van Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM super bedanken voor het ter beschikking stellen van deze prijs. Wil jij deze box-set aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke Stranger Things-actrice is in twee films in het MonsterVerse te zien als Madison Russell

Let op:
De actie loopt tot en met 14 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en bezorgen wij deze waanzinnige Blu-ray-box bij de winnaar op de deurmat. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 mei, 2023

Trailer