90 Minutes in Heaven WINACTIE

Ooit wel eens afgevraagd of er leven is na de dood? Hayden Christensen komt er achter in de film 90 Minutes in Heaven die nu in de winkelschappen ligt en waarvan wij maar liefst drie exemplaren op dvd gaan weggeven!

In dramafilm komt Don Piper om het leven bij een ernstigs auto-ongeluk. Ter plaatse wordt hij doodverklaard en overdekt met een zeil. Anderhalf uur later komt Don echter weer bij op de Eerste Hulp en claimt de hemel te hebben bezocht en overleden familieleden te hebben ontmoet. Maar is Don echt in het hiernamaals geweest of is er wat anders aan de hand?

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick geven we deze bijzondere film weg op dvd. Kans maken hierop is uiteraard net zo eenvoudig als altijd: laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke beroemde sci-fi filmreeks speelde Hayden Christensen een belangrijke rol die hem wereldberoemd maakte maar niet geliefd bij fans?

Let op:
De actie loopt tot en met 08 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd’s bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  1 juni, 2016