A Beautiful Day in the Neighborhood WINACTIE

Tom Hanks speelt Mister Rogers in A Beautiful Day in the Neigborhood, een verhaal waarin vriendelijkheid het wint van cynisme. Het verhaal is gebaseerd op de vriendschap tussen Fred Rogers en journalist Tom Junod.

Een verbitterde journalist (Emmy-winnaar Matthew Rhys, Beste Acteur in een dramaserie van 2018, The Americans), moet voor een tijdschrift een stuk schrijven over Fred Rogers. Hij overwint zijn scepticisme en leert van de meest geliefde buurman van Amerika over vriendelijkheid, liefde en vergiffenis. Een hartverwarmende film over onverwachte vriendschappen en vol mooie levenslessen.

Verschijningsdatum
∙ Digital download: 15/04/2020
∙ On Demand 29/04/2020
∙ Op DVD: 01/07/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij drie dvd exemplaren weggeven van deze biografische film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Afgelopen editie werd Tom Hanks voor deze film genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Supporting Role. Hij won dit keer niet, maar voor welke twee films wist hij wel een Oscar te winnen?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 juli, 2020

  Trailer