A Bigger Splash WINACTIE

Vanaf 7 april is A Bigger Splash in de bioscoop te zien. Hierin wordt de zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul (Matthias Schoenaerts) en Marianne (Tilda Swinton) op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria opgeschud door het plotse opduiken van Harry (Ralph Fiennes) en zijn dochter Penelope (Dakota Johnson). Harry is een luidruchtige driftkikker. Bovendien is hij de ex van Marianne. Wat volgt is een broeierige wervelwind van jaloezie, passie, en uiteindelijk ook gevaar voor alle betrokken partijen…

Ter ere van deze release heeft Lumière ons een erg fraai geborduurde strandlaken én een setje vrijkaarten ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de fantastische prijs? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film waren Tilda Swinton en Ralph Fiennes eerder dit jaar samen te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 april 2016, waarna wij ons uiterste best gaan doen om het zomerse pakket bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 april, 2016

Meer lezen over