À bras ouverts WINACTIE

Vanaf 18 mei draait Á BRAS OUVERTS in de filmtheaters van land. Jean-Etienne Fougerole (Christian Clavier) is een rijke intellectueel die in zijn nieuwe roman ‘Met Open Armen’ rijke mensen aanmoedigt om families in nood te helpen. Wanneer hij zijn boek promoot in een tv-debat daagt zijn tegenstander hem uit om zelf het goede voorbeeld te geven. Uit angst om zijn goede imago kwijt te raken neemt Fougerole de uitdaging aan. Nog dezelfde avond gaat de bel en meldt een Roma familie die de uitzending gezien heeft zich bij de poorten van zijn villa. Met de komst van Babik (Ary Abittan) en zijn familie worden de opvattingen van Fougerole tot het uiterste op de proef gesteld!

Met dank aan Independent Films mogen wij twee setjes vrijkaarten voor deze komedie weggeven. Wil jij zo’n setje kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Schrijver en regisseur van Á bras ouverts is Philippe de Chauveron. Eerder boekte hij in 2014 een behoorlijk succes, over welke film hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei. Daarna nemen wij contact op met de twee winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 mei, 2017