A Clockwork Orange 4K WINACTIE

A Clockwork Orange, een controversiële film toen hij uitgebracht werd, won de New York Film Critics prijzen voor Beste Film en Beste Regisseur en werd genomineerd voor vier Oscars, waaronder Beste Film. Dit krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

A Clockwork Orange is sinds 22 september beschikbaar op 4K Ultra HD.

SYNOPSIS:
Al stampend, slaand, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex (Malcolm McDowell), een vandaal met een bolhoed op, zich uitstekend – al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Zijn reis van immorele randgroepjongere tot gehersenspoelde nette burger en weer terug vormt de dynamische boog van Stanley Kubricks shockerende versie van het boek van Anthony Burgess.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee 4K UHD exemplaren van deze klassieker van Stanley Kubrick weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
A Clockwork Orange werd in 1972 genomineerd voor vier Oscars. Drie hiervan (film, regie en adapted screenplay) waren voor Stanley Kubrick, maar hoe heet de editor die ook genomineerd werd voor zijn aandeel aan de film?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 oktober, 2021

Trailer