A Cure for Wellness WINACTIE

Sinds 21 juni ligt A CURE FOR WELLNESS in de schappen, een nieuwe psychologische thriller van Gore Verbinski, de visionaire regisseur van The Ring.

Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht zijn directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een dvd exemplaar van deze huiveringwekkende film weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Dane DeHaan geldt als een groot talent. In welke film, uit 2012, was hij te zien als de zoon van Ryan Gosling?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 juli. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  29 juni, 2017