A Cure for Wellness WINACTIE

Vanaf 16 februari draait A CURE FOR WELLNESS in de bioscopen, een nieuwe psychologische thriller van Gore Verbinski, de visionaire regisseur van The Ring.

Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht zijn directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

© 2017 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 setjes vrijkaarten voor de film vergeven. Daar wil jij er vast eentje bemachtigen, maar hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Gore Verbinski maakte na de Pirates of the Caribbean-trilogie nog twee films met Johnny Depp, weet jij de titel van een van de twee?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 februari 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 februari, 2017