A Quiet Place Part II WINACTIE

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft haar huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten de gezinsleden in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

24-09-2021 te koop op DVD, Blu-ray & 4K-UHD

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray- en twee 4K UHD-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray of 4K UHD en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
In welke kantoorkomedie was John Krasinski jarenlang te zien als Jim Halpert?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD disc bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 oktober, 2021

Trailer