A Quiet Place Part II WINACTIE

Vanaf 24 juni is A QUIET PLACE PART II in de bioscoop te zien in IMAX, Dolby Cinema, 4D.

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij vijf paar sokken weggeven, van die lekkere dikke sokken met anti-slip aan de onderkant. Het is nu ondenkbaar, maar ooit wordt het weer winter natuurlijk. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke kantoorkomedie was John Krasinski jarenlang te zien als Jim Halpert?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de sokken zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 juni, 2021

Trailer