A Quiet Place WINACTIE

Vanaf 19 september ligt de thriller A Quiet Place in de schappen. In de wurgend spannende thriller A Quiet Place moet een gezin sluipend, lippend en gebarend door het leven gaan. Het minste geluid kan hen overleveren aan geheimzinnige wezens die jagen op het gehoor. In het volle besef dat zelfs een voetstap of gefluister dodelijk kunnen zijn, proberen Evelyn (Emily Blunt) en Lee (John Krasinski) een manier te vinden om hun kinderen koste wat kost te beschermen en hun loerende vijanden te overwinnen.

Het publiek trok in grote – stilzwijgende – drommen naar de zaal en de pers bejubelde de psychologische horrorfilm als een van de must see movies van het jaar! A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze angstaanjagende nagelbijter. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Jarenlang was regisseur John Krasinski te zien in de serie The Office. Hoe heette zijn personage in die kantoorkomedie?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 september, 2018

Trailer