A Quiet Place WINACTIE

Vanaf 12 april is A QUIET PLACE in de bioscopen te zien. In deze nieuwe thriller probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De ouders worden gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train) en John Krasinski (13 Hours). Noah Jupe speelt hun zoon en Millicent Simmonds hun dochter. A Quiet Place is geregisseerd door John Krasinski. Naar een scenario van Bryan Woods & Scott Beck en John Krasinski.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij drie merchandise pakketten weggeven met hierin een lantaarn en een mystery dvd, waarbij je pas weet wat je krijgt als hij op de deurmat valt. Zeker is dat hij als lekker opwarmertje zal dienen voor deze film. Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Jarenlang was regisseur John Krasinski te zien in de serie The Office. Hoe heette zijn personage in die kantoorkomedie?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om merchandisepakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  8 april, 2018

  Trailer