A Star is Born WINACTIE

De zeer succesvolle dramafilm A STAR IS BORN veroverde de afgelopen maanden de harten van vele bioscoopbezoekers met indrukwekkende acteerprestaties, het aangrijpende liefdesverhaal en de door Lady Gaga en Mark Ronson gecomponeerde filmsong ‘Shallow’. Sinds 20 februari kan er thuis opnieuw van deze muzikale topfilm genoten worden op DVD, Blu-ray 4K HD Blu-ray en te huren via aanbieders Ziggo en KPN. De film is tevens sinds 23 januari verkrijgbaar via digitale verkooppunten zoals iTunes en Pathé Thuis.

A Star is Born vertelt het tragische liefdesverhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

De filmsong ‘Shallow’ won op 7 januari een Golden Globe voor Best Original Song – Motion Picture. De film werd verder genomineerd voor: Beste film – drama, Beste actrice (Lady Gaga), Beste acteur (Bradley Cooper) en Beste regisseur (Bradley Cooper). De Golden Globes worden beschouwd als een belangrijke graadmeter voor de Oscars, die eind februari zullen worden bekendgemaakt.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze prachtige film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op welke festival, dat gehouden wordt in Californië en waar Lady Gaga de eerste vrouwelijke headliner was in tien jaar, werden opnames gemaakt voor A Star Is Born?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 maart, 2019

Trailer