A Star Is Born WINACTIE

In A STAR IS BORN schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (‘American Sniper’, ‘American Hustle’, ‘Silver Linings Playbook’) en Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt hij de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigd haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Naast Cooper en Gaga spelen ook Andrew Dice Clay, Dave Chappelle en Sam Elliott mee in A STAR IS BORN.

Naast haar rol als Ally, heeft Lady Gaga – genomineerd voor een Oscar® in 2016 voor haar nummer ‘Til It Happens to You’ uit de film ‘The Hunting Ground’ – samen met Cooper en een handvol artiesten waaronder, Lukas Nelson, Jason Isbell en Mark Ronson, een aantal nieuwe nummers geschreven voor de film. Het gaat om originele muziek wat live opgenomen is voor de film.

A STAR IS BORN is vanaf 4 oktober 2018 te zien in de bioscoop
Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #AStarIsBorn
©2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
Kijkwijzer: 12 jaar of ouder

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie setjes vrijkaarten weggeven. Bij ieder setje doen we een fraaie merchandise item (een notebook/tas/plectrum). Zo’n set wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Op welke festival, dat gehouden wordt in Californië en waar Lady Gaga de eerste vrouwelijke headliner was in tien jaar, werden opnames gemaakt voor A Star Is Born?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en het merchandise item zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 september, 2018

Trailer