Absentia – seizoen 1 WINACTIE

FBI-agente Emily Byrne verdwijnt tijdens de klopjacht op een van Bostons meest beruchte seriemoordenaars en wordt dood verklaard. Zes jaar later wordt Emily in gevangenschap gevonden zonder zich veel te herinneren van de crimineel die haar ontvoerde en martelde. Wanneer Emily het mysterie van haar ontvoering tracht te ontrafelen, neemt ze weer contact op met haar gezin, dat een nieuw leven is begonnen in haar afwezigheid. Emily’s echtgenoot en collega FBI-agent, Nick, heeft moeite met het feit dat hij stopte met zoeken naar Emily, en met zijn gevoelens voor haar die weer naar boven komen, vooral nu hij met een andere vrouw is getrouwd.

Verschijningsdata:
∙ DVD: 19/09/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd exemplaren weggeven voor deze spannende mini-serie. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoofdrolspeelster van Absentia is Stana Katic. Zij brak door met haar vertolking van Katherine “Kate” Beckett. Over welke serie hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 september, 2018

  Trailer