Acquitted – seizoen 2 WINACTIE

Vanaf 28 februari ligt eindelijk het tweede seizoen van ACQUITTED in de schappen. ‘The truth will be revealed’, want opnieuw wordt Aksel Borgen geconfronteerd met zijn verleden en de moord op zijn jeugdliefde Karine Hansteen. Nadat William Hansteen de moord op zijn dochter had bekend deed hij een zelfmoordpoging. Hij overleeft deze en ontkent vervolgens de moord op zijn eigen dochter. Hierbij gesteund door zijn vrouw Eva Hansteen, die aanwezig was bij de moordbekentenis van haar man. Ondanks dit is Aksel overtuigd van William zijn schuld en raakt hij geobsedeerd om hem achter de tralies te krijgen. Hierbij gaat hij tot het uiterste om gerechtigheid te brengen en om zo zijn naam voor eens en voor altijd te zuiveren. Maar zal de waarheid dit keer wel aan het licht komen?

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur speelt hier de rol van Aksel Borgen?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  28 februari, 2017