Ad Astra WINACTIE

AD ASTRA is vanaf 13 januari beschikbaar als download, vanaf 20 januari te huur via VOD en vanaf 22 januari verkrijgbaar op Blu-Ray & DVD.

Brad Pitt levert een indrukwekkende prestatie in deze fascinerende sciencefiction thriller die je brengt naar de verste uithoeken van het heelal. Als de aarde getroffen wordt door een mysterieuze, de mensheid bedreigende stroomstoot, begint astronaut Roy McBride (Pitt) aan een gevaarlijke missie door een meedogenloos zonnestelsel. Daarbij probeert hij de waarheid te achterhalen over de tot mislukken gedoemde missie van zijn vermiste vader (Tommy Lee Jones) die nu, 30 jaar later, het hele universum bedreigt.

Met Ad Astra verlegt regisseur James Gray (The Yards, Two Lovers, The Immigrant) opnieuw zijn grenzen. De epische science fiction thriller zit boordevol indrukwekkende scènes met telkens een emotionele ondertoon. Als astronaut Roy McBride beleeft Brad Pitt de trip van zijn leven, die het uiterste vergt van zijn stalen zenuwen. De sterke cast, de spectaculaire setting en de juiste dosis spanning zorgen ervoor dat je je tijdens het kijken geen moment verveelt. Zet je schrap voor een indrukwekkende trip door ons zonnestelsel!

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van dit duizelingwekkende spektakel in de ruimte. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Voor welke twee films werd Brad Pitt in 2009 en 2012 genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 januari. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 januari, 2020

Trailer