Ad Astra WINACTIE

Vanaf 19 september is AD ASTRA in de bioscopen te zien. Astronaut Roy McBride (gespeeld door Brad Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.

Met dank aan The Walt Disney Company en 20th Century Fox mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Voor welke twee films werd Brad Pitt in 2009 en 2012 genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Performance by an Actor in a Leading Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 september, 2019

Trailer