Adrift WINACTIE

Vanaf 5 juli draait ADRIFT in de bioscopen. Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

In samenwerking met The Searchers en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen twee setjes vrijkaarten voor deze film weggeven, daar doen we de filmeditie van het boek bij én een survivalpakket (bevat o.a. een waterbidon, een strandhanddoek, een tas, zonnebrand en een survivalboek). Wil jij zo’n pakket winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Van welke actie-sciencefiction franchise is (was) Shailene Woodley het gezicht sinds het verschijnen van de eerste film in 2014?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 juli, 2018

Trailer