After Ever Happy WINACTIE

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

AFTER EVER HAPPY is vanaf 25 augustus in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij een supergaaf pakket weggeven. Hierin vind je niet alleen vrijkaarten voor de film, maar ook een grote drinkfles, draadloze oplader, vissershoedje (aan beide kanten te dragen, één kant is met logo’s bedrukt en de andere kant is compleet lila) en matchende slippers. Wil jij dat pakket bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de auteur van de gelijknamige young-adult roman, die verantwoordelijk is voor de After-reeks?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 augustus, 2022

Trailer