After the Wedding WINACTIE

Sinds 7 februari ligt AFTER THE WEDDING in de schappen op dvd. De film is een Amerikaanse remake van een Scandinavische film met dezelfde titel, destijds geregisseerd door Susanne Bier, die ook nu het script heeft geschreven.

Michelle Williams speelt Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta. Ze gaat in op een uitnodiging van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) die haar wil inlijven bij haar organisatie in New York. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support. De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar (Billy Crudup), waarmee ze een geheim deelt.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-rays weggeven van deze remake. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Wat is de officiële Deense titel van de film van Susanne Bier, met een briljant rol voor Mads Mikkelsen?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  18 februari, 2020

  Trailer