After We Fell WINACTIE

In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins jaloezie en onvoorspelbare gedrag bereiken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie. Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa’s vader ten tonele verschijnt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt. Tessa en Hardin staan voor een keuze: willen ze vechten voor hun liefde of gaan ze ieder hun eigen weg?

AFTER WE FELL is vanaf 2 september in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij een supergaaf merchandise pakket weggeven. In dit zelfbenoemde back-to-school pakket zit een rugtas, drinkfles, spiegeltje, etui, fietsbel en zadelhoesje. Wil jij dat pakket bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de auteur van de gelijknamige young-adult roman, die verantwoordelijk is voor de After-reeks?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 augustus, 2021

  Trailer