Alice Through the Looking Glass WINACTIE

Vanaf 19 oktober ligt ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS in the winkels, waarin de onvergetelijke karakters uit Lewis Carrol’s Alice in Wonderland opnieuw tot leven komen in een spectaculair avontuur.

Als Alice terugkeert naar deze magische wereld moet zij terug in de tijd reizen om haar beste vriend Mad Hatter (gespeeld door Johnny Depp) te redden. Director James Bonin geeft een unieke twist aan de spectaculaire wereld die Tim Burton destijds heeft gecreëerd met Alice in Wonderland. De film is geschreven door Linda Woolverton en gebaseerd op de verhalen van Lewis Carrol. Na het internationale succes van de blockbuster in 2010 wordt de cast herenigd in Alice Through the Looking Glass, met o.a. Anna Hathaway, Mia Wasikowska, Matt Lucas en Helena Bonham Carter. In de film worden nieuwe karakters geïntroduceerd die gespeeld worden door Rhys Ifans en Sacha Baron Cohen. Ook komen de getalenteerde stemmen terug van Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall, Barbara Windsor en Paul Whitehouse, vergezeld door Matt Vogel.

Om deze release te vieren mogen wij in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux zowel een Blu-ray áls een dvd exemplaar van de film weggeven. Daarbij doen we een fraai notitieboek. Wil jij kans maken op de dvd óf Blu-ray? Laat dan je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke Jack Sparrow-acteur zien we opnieuw terug als Mad Hatter?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 oktober. Daarna nemen wij contact op met de prijswinnaars en zullen wij ons uiterste best gaan doen om de dvd én Blu-ray bij de winnaars te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 oktober, 2016