Alien: Covenant WINACTIE

Sinds 13 september ligt ALIEN: COVENANT in de schappen, waarmee regisseur Ridley Scott terugkeert naar het door hem gecreëerde universum. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze nagelbijter weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
De tweemaal voor een Oscar genomineerde Michael Fassbender herhaalt hier de rol die hij speelde in Prometheus, al is de rol dit keer uitgebreid naar een dubbelrol. Hoe heten zijn personages in Alien: Covenant?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 september. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 september, 2017

Trailer