Alien: Covenant WINACTIE

Vanaf 18 mei draait ALIEN: COVENANT in de bioscopen, waarmee regisseur Ridley Scott terugkeert naar het door hem gecreëerde universum.

In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

© 2017 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 pakketjes weggeven, met daarin een setje vrijkaarten en een t-shirt. Daarnaast hebben wij ook een superprijs: hele vette replica facehugger! Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Doe dan mee met de prijsvraag en ding automatisch mee naar die superprijs! Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
De tweemaal voor een Oscar genomineerde Michael Fassbender herhaalt hier de rol die hij speelde in Prometheus, al is de rol dit keer uitgebreid naar een dubbelrol. Hoe heten zijn personages in Alien: Covenant?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten+t-shirt én natuurlijk die superprijs bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 mei, 2017