Alita: Battle Angel WINACTIE

Sinds 7 augustus is ALITA: BATTLE ANGEL verkrijgbaar op DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D en 4K Ultra HD. Award-winnaars James Cameron en Jon Landau (Avatar, Titanic), en getalenteerd filmmaker Robert Rodriguez (Sin City) creëerden de young adult sciencefictionfilm Alita: Battle Angel. Een futuristisch avontuur in mangastijl dat gaat over hoop en macht. Alita, een achtergelaten cyborg, probeert haar nieuwe leven op de rit te krijgen, maar wordt hierbij zwaar op de proef gesteld door haar mysterieuze verleden. Een visueel spektakel waarbij je gedurende de hele film op het randje van je stoel zit van spanning.

Alita (Rosa Salazar) wordt wakker zonder herinnering aan wie ze is in een wereld die ze niet herkent. Ze wordt opgevangen door een medelevende arts die zich realiseert dat ergens in deze verlaten cyborg het hart en de ziel van een jonge vrouw met een buitengewoon verleden schuilt. Wanneer de dodelijke en corrupte leiders van Iron City achter Alita aan gaan, ontdekt ze dat ze over unieke vechtkunsten beschikt die de machthebbers maar al te graag onder controle willen hebben. Als ze uit hun greep kan blijven, kan ze de sleutel zijn tot het redden van haar vrienden, haar familie en de wereld waar ze verliefd op is geworden.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een Blu-ray exemplaar van dit scifi spektakel. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke Nederlandse muzikant, componist en producent is verantwoordelijk voor de soundtrack van Alita: Battle Angel?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 augustus. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 augustus, 2019

Trailer