All My Life WINACTIE

Hou een pak zakdoeken bij de hand, want die ga je zeker nodig hebben bij het kijken van All My Life! De op een waargebeurd verhaal gebaseerde film vertelt namelijk het hartverwarmende en tegelijkertijd hartverscheurende verhaal van het verliefde koppel Jenn en Sol. Het stel leidt een gelukkig leven, maar wanneer ze net verloofd zijn wordt Sol gediagnosticeerd met kanker. In een race tegen de klok proberen ze hun bruiloft te vervroegen.

ALL MY LIFE – 14 APRIL Blu-ray™ & DVD

ALL MY LIFE is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong, pas verloofd stel Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In All My Life zien we Jessica Rothe als Jenn Carter, maar hoe heet de komedieserie van MTV waarin zie in 2016 te zien was?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 april, 2021

Trailer