Allied WINACTIE

Sinds 10 mei ligt ALLIED in de schappen, het verhaal over Max Vatan (Brad Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied. In Londen worden ze herenigd, maar hun relatie komt onder zware druk te staan door de extreme omstandigheden van de oorlog. Allied is geregisseerd door Robert Zemeckis (Cast Away, The Walk). Verder met o.a. Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris en Raffey Cassidy.

Met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze spannende en stijlvolle film. Wil jij weten hoe jij een exemplaar kan bemachtige? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke legendarische trilogie was regisseur Robert Zemeckis verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 mei. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  12 mei, 2017