Allo, Allo – De Complete Collectie WINACTIE

‘Allo, ‘Allo! Staat bekend als een van de succesvolste Britse komedies aller tijden. De serie werd uitgezonden op BBC tussen 1982 en 1992 met in totaal 85 afleveringen. De serie is bedacht en ontwikkeld door Jeremy Lloyd en David Croft, die ook de meeste afleveringen hebben geschreven. De hoofdrollen werden vertolkt door Gordon Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle en Sue Hodge.

In het plaatsje Nouvion heeft René Artois samen met zijn vrouw Edith een café. Buiten haar weten om heeft René een relatie met de twee serveersters in het café, Yvette en Maria…Het rustige leven van René wordt op zijn kop gezet door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Zo goed en zo kwaad als kan probeert hij zijn oude leven verder te zetten, dit door o.a. de Duitsers te paaien met af en toe een gratis drankje en gratis ‘diensten’ van zijn serveersters. In ruil verwacht hij moeilijk verkrijgbare producten zoals paraffine, suiker en boter.

​​Verschijningsdatum:
∙ DVD: 10/04/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd exemplaren weggeven met de Complete Collectie van deze heerlijke komedie. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
De hoofdrol in Allo, Allo is voor Gordon Kaye als René Artois. Hoe heet zijn autobiografie die verscheen in 1989 waarin hij zijn jeugdervaringen als verlegen, homoseksuele jongen met overgewicht beschreef?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd box zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 april, 2019

Trailer