Alpha WINACTIE

Alpha is een episch avontuur dat zich afspeelt tijdens de laatste ijstijd. Een jonge man raakt gewond op zijn eerste jacht met de elitejagers van zijn stam en wordt voor dood achtergelaten. Wanneer hij wakker wordt, moet hij leren overleven en navigeren in de ruige en genadeloze wildernis. Aarzelend temt hij een wolf die door zijn roedel is achtergelaten en het duo leert op elkaar te vertrouwen. Als onwaarschijnlijke bondgenoten leren ze talloze gevaren te overwinnen om hun weg naar huis te vinden voor de dodelijke winter zijn intrede doet.

Verschijningsdatum:
∙ On Demand, Blu-ray en dvd: 09/01/2019
∙ Digital Download: 28/12/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
In welke filmreeks zagen we Kodi Smit-McPhee als de jonge versie van het personage Nightcrawler?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  21 januari, 2019

  Trailer