Alpha WINACTIE

Vanaf 30 augustus is ALPHA in de bioscopen te bewonderen, een episch overlevingsverhaal dat zich 20.000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste ijstijd.

Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis. Aanvankelijk met tegenzin ontfermt hij zich over een wolf die zijn roedel is kwijtgeraakt. De twee leren al snel op elkaar te vertrouwen en worden zowaar vrienden. Samen doorstaan ze talloze gevaren in hun missie de weg naar huis terug te vinden voordat de dodelijke winter aanbreekt.

Met o.a. Kodi Smit-McPhee (The Road, ParaNorman, X-Men: Apocalypse) en Jóhannes Haukur Johannesson (Noah, Game of Thrones). Geregisseerd door Albert Hughes (The Book of Eli).

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij vier setjes vrijkaarten voor deze film weggeven. Wil jij zo’n setje winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film zagen we Kodi Smit-McPhee dit jaar kort eerder in een cameo als zijn X-Men personage Nightcrawler?

UPDATE: Via de distributeur hebben we zojuist vernomen dat wij bij ieder set vrijkaarten ook een supervette hoodie mogen weggeven!

Let op:
De actie loopt tot en met 1 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten+dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 augustus, 2018

  Trailer