Amazing Grace WINACTIE

Sinds 5 februari ligt AMAZING Grace in de schappen. In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum allertijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

Met dank aan Paradiso Filmed Entertainment Nederland i.s.m. Remain In Light mogen wij drie dvd- en drie Blu-ray exemplaren van deze muzikale docu weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke regisseur, die in zijn carrière twee Oscars won (Tootsie en Out of Africa), is verantwoordelijk voor de originele opnames van deze legendarische avonden?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 februari. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 februari, 2020

Trailer