Ambulance WINACTIE

In deze spectaculaire actiethriller geregisseerd door Michael Bay maken we kennis met Will (Yahya Abdul-Mateen II, Candyman), een veteraan die hard geld nodig heeft. Hij keert zich tot zijn pleegbroer Danny (Jake Gyllenhaal, Spider-Man: Far From Home) die hem een voorstel doet: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles. Als het tijdens de overval vreselijk mis gaat kapen de broers een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam (Eiza González, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.

AMBULANCE – 10 augustus – DVD, Blu-ray™, 4K Ultra HD & Digital

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Spektakelregisseur Michael Bay houdt het tempo er lekker in betreft het afleveren van films, maar met welke film debuteerde hij in 1995?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  27 augustus, 2022

  Trailer