Ambulance WINACTIE

In één dag in LA zullen drie levens voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal, Zodiac, Spider-Man: Far From Home). De charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. Omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij niet weigeren. Maar tijdens de ontsnapping gaat het vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, Baby Driver) en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.

Ambulance is geproduceerd door Michael Bay, p.g.a., Bradley J. Fischer, p.g.a. (Zodiac, Shutter Island) namens New Republic Pictures, James Vanderbilt (Zodiac, Scream (in 2022)) en William Sherak (Ready or Not, Scream (in 2022)) namens Project X, en de voor een Oscar genomineerde Ian Bryce (Transformers-franchise, Saving Private Ryan). Het scenario is geschreven door Chris Fedak (Prodigal Son, Chuck) en gebaseerd op de oorspronkelijke treatment film en scenario van de Deense film Ambulancen van Laurits Munch-Petersen en Lars Andreas Pedersen uit 2005.

AMBULANCE is vanaf 24 maart in de bioscoop te zien in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven, met daarin niet alleen een een setje vrijkaarten, maar ook een tas en een cap. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Spektakelregisseur Michael Bay houdt het tempo er lekker in betreft het afleveren van films, maar met welke film debuteerde hij in 1995?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 maart, 2022

Trailer