American Animals WINACTIE

Sinds 16 april ligt AMERICAN ANIMALS in de schappen, geregisseerd door Bart Layton (The Imposter), van origine documentairemaker. De fim weet op unieke wijze werkelijkheid en fictie met elkaar te combineren in dit ongelooflijke maar waargebeurde verhaal. Met Even Peters (X-Men) en Barry Keoghan in de hoofdrollen maakt Layton van American Animals een komische true crime film met een vleugje Ocean’s Eleven.

Na een bezoek aan de Transsylvania University besluiten de vier jonge vrienden Spencer, Warren, Eric en Chas om voor de lol het meest zeldzame en waardevolle boek uit de schoolbibliotheek te stelen. Maar wat begint als een grap verandert al snel in een bizar avontuur met serieuze gevolgen.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Met welke film van Christopher Nolan uit 2017 brak Barry Keoghan definitief door?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 april, 2019

  Trailer