American Honey WINACTIE

Vanaf 9 maart is AMERICAN HONEY te zien in de filmtheaters van het land. De 18-jarige Star (Sasha Lane) sluit zich aan bij een avontuurlijke groep jongeren die huis aan huis tijdschriften verkoopt. De groep wordt geleid door Krystal (Riley Keough) en doorkruist rebellerend en feestend de Amerikaanse Midwest in een busje. Onderweg valt Star voor de charmes van haar opstandige collega Jake (Shia LaBeouf). American Honey heeft reeds vele prijzen gewonnen, waaronder de Jury Prijs in Cannes en Beste Britse Onafhankelijke Film, Beste Regie en Beste Actrice (Sasha Lane) bij de British Independent Film Awards.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij twee superleuke pakketten weggeven. Hierin vind je naast twee vrijkaarten ook de dvd van FISH TANK en wat items met een knipoog naar de film (denk aan Haribo-snoepjes, waterpistooltje, keycord,
stickers). Wil jij zo’n pakket winnen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Andrea Arnold wilde voor American Honey vooral met onbekende acteurs werken. Toch behoort Shia LaBeouf hier niet bepaald toe. Zo speelde hij in drie films de rol van Sam Witwicky. Over welke filmreeks hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 maart 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 maart, 2017