American Horror Story – seizoen 6 – Raonoke WINACTIE

Ter ere van de release van CULT, het zevende seizoen van AMERICAN HORROR STORY, mogen wij RAONOKE op dvd weggeven, het zesde seizoen.

Het verhaal staat los van het voorgaande seizoen en speelt zich hoofdzakelijk af in en rond een boerderijhuis dat wordt geplaagd door kwelgeesten uit de Roanoke-kolonie.

Dit is het meest mysterieuze seizoen van American Horror Story tot nu toe met een hoop bekende gezichten: Lady Gaga, Angela Bassett, Denis O’Hare, Evan Peters, Matt Bomer, Cheyenne Jackson & Sarah Paulson.

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij een dvd exemplaar van het volledige zesde seizoen weggeven. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke actrice, bekend van films als Misery en Titanic, is dit seizoen te zien als Agnes Mary Winstead??

Let op:
De actie loopt tot en met 4 oktober. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 september, 2018

Trailer