American Made WINACTIE

Vanaf 31 augustus is AMERICAN MADE in de bioscopen te zien, met Tom Cruise als piloot Barry Seal die in de jaren tachtig voor de CIA aan de slag gaat als drugskoerier. Verder met o.a.: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones en Jayma Mays. Geregisseerd door Doug Liman (Edge of Tomorrow).

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee supervette sporttassen weggeven! Wil jij kans maken op een van die sporttassen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
American Made is voor Tom Cruise de derde keer dat hij een werkelijk bestaand persoon vertolkt. Noem een van de twee biografische films waarin hij ook speelde?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de sporttas zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 augustus, 2017

Trailer